2016 MTV HESAPLAMA 1900 MOTOR VE DAHA KÜÇÜK PANEL VAN VE KARAVANLAR

Her sene olduğu gibi bu sene de Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleriniz 31 Ocak tarihine kadar gerçekleştirebilirsiniz. Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde cezalı duruma düşmemek ve belirlenen vergi tutarından daha fazla borçlu durumda kalmamak için ödemenizi son ödeme tarihinden önce yapınız. Motorlu Taşıtlar Vergisinin 2. Taksit ödemelerini Temmuz ayının 31’ine kadar yapabilirsiniz.

Motor Hacmi 1900 ve daha küçük olan Panel Van ve Karavanlar  için Motorlu Taşıtlar Vergisi borcu ödemenizi aşağıda verilen MTV HESAPLA butonuna tıklayarak öğrenebilirsiniz.

1900 MOTOR VE DAHA KÜÇÜK PANEL VAN VE KARAVAN YAŞINI VE MODEL YILINI GİRİNİZ

  
ÖDENECEK TOPLAM VERGİ TUTARI


1. Taksit (31 Ocak 2016)

2. Taksit (31 Temmuz 2016)

Online Motorlu Taşıtlar Vergisi Sorgulama ve Ödeme Sistemi sayesinde araç sahipleri MTV ödemelerini rahatça yapabilmektedirler. Motorlu Taşıtlar Vergisini ödemeniz için yapmanız gereken kredi kartı bilgilerinizi Gelirler İdaresi Başkanlığı tarafından sağlanan “Kredi kartı ile MTV borcu ödeme” bölümüne girerek ödemenizi gerçekleştirmek.Sizin için aşağıda kısayolunu verdiğimiz Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme butonunu kullanarak MTV Verginizi online olarak yatırabilirsiniz. 

Birçok  banka tarafından MTV dönemlerinde duyrulan Motorlu Taşıtlar Vergisi kredi kartı taksit kampanyaları yoğun ilgi görmektedir. Birbirinden cazip MTV kredi kartı kampanyaları her dönem yoğun ilgi görmektedir.

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizi gerçekleştirmek için aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz. 

Online Vergi Dairesi sayesinde MTV Borç Sorgulama ve Ödeme işlemlerinin yanısıra; Araç Kasko Değeri Öğrenme, MTV Hesaplama,  Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme Bilgisi Sorgulama işlemleri yapılabilmektedir.

Bunun yanısıra, Vergi Kimlik Numarası Sorgulama, Vergi Kimlik Numarası Doğrulama, Yabancılar için Vergi Kimlik Numarasından Sorgulama, E-Vergi Levhası Sorgulama, E-Vergi Levhası Doğrulama, Dilekçe Sorgulama, ÖTV 2A Ödeme Belgesi Sorgulama,  2004/13 Sayılı Genelge Gereğince Resen Terk Ettirilen Mükelleflere Ait Sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Yurtdışından telefon getirip Telefon Harcı ödemek isteyenler ve telefonu pasaporta işletmek isteyenler, Vergi ödemesiyle ilgili işlemleri vergi dairesine gitmeden yapabilmektedirler.

Kira geliri elde eden ev sahipleri, önceden hazırlanmış Kira Beyanname sistemi ile Geliri hesaplamalarını ve karşılık gelen Gelir Vergisi  ödenmeleri online olarak kredi kartı, sanal kart veya banka kartı ile yapılabilmektedir.  

Araç Cinsi: 

İlgili İçerikler

2016 MTV HESAPLAMA 1900 MOTOR VE DAHA BÜYÜK PANEL VAN VE KARAVANLAR

31 Ocak gününe kadar Panel Van ve Karavanlar için  Motorlu Taşıtlar Vergisi 1. Taksit ödemelerinizi yapmanız gerekiyor. 2. Taksit Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini 31 Temmuz’a kadar yapabilmekle birlikte, 1. ve 2. Taksidi tek seferde de ödemek mümkündür. Cezalı duruma düşmemek için Motorlu Taşıtlar Vergisi borcunuzu son ödeme tarihine kadar ödemelisiniz. 1900 Motor ve daha büyük Panel Van ve Karavanlar için MTV ödemelerinizi aşağıdaki HESAPLA butonuna tıklayarak öğrenebilirsiniz.

2017 MTV NE KADAR? 1900 MOTOR VE DAHA KÜÇÜK PANEL VAN VE KARAVANLAR

2017 Motorlu Taşıtlar Vergisi listesi açıklandı. Motorlu Taşıtlar Vergisi birinci taksit ödemelerinizi 31 Ocak 2017 Salı gününe kadar gerçekleştirebilirsiniz. Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde cezalı duruma düşmemek için ödemenizi son ödeme tarihinden önce yapınız. MTV'nin 2. Taksit ödemelerini 2017 Temmuz ayının 31’ine kadar (Pazartesi gününe kadar) yapabilirsiniz.

2017 MTV NE KADAR? 1900 MOTOR VE DAHA BÜYÜK PANEL VAN VE KARAVANLAR

Panel Van ve Motorlu Karavanlar için 2017 MTV tutarları açıkladı. Panel Van ve Karavanlar için  Motorlu Taşıtlar Vergisi 1. Taksit ödemelerinizi 31 Ocak 2017 Salı gününe kadar  yapmanız gerekiyor. 2. Taksit Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini 31 Temmuz’a kadar yapabilmekle birlikte, 1. ve 2. Taksidi tek seferde de ödemek mümkündür. Cezalı duruma düşmemek için Motorlu Taşıtlar Vergisi borcunuzu son ödeme tarihine kadar ödemelisiniz.